Architectenbureau van Asseldonk

Architectenbureau van Asseldonk is opgericht door architect Servaas van Asseldonk, afgestudeerd in Delft als bouwkundig ingenieur met als specialisatie Restauratie en Architectuur. Het kleinschalige bureau heeft 20 jaar ervaring in particuliere woningbouw en -verbouw, maar ook in restauratie  en herbestemming van gemeentelijke en rijksmonumenten.

Projecten

Door de jaren heen zijn ontwerpen in het hele land en daarbuiten verwezenlijkt. De meeste projecten zijn echter gesitueerd in de regio Amsterdam en Haarlem, waaronder Bloemendaal, Aerdenhout, Overveen en Santpoort. Naast woonhuizen zijn gerealiseerd: een kinderdagverblijf, apotheek, tandartsenpraktijk, artsenpraktijk, seniorenwoning, en diverse buitenhuizen. Interieurontwerp, zoals de vormgeving van keukens, badkamers en meubels, behoort tevens tot de mogelijkheden.

Servaas van Asseldonk

Architect Servaas van Asseldonk is gespecialiseerd in het verwezenlijken van bescheiden én ambitieuze verbouwingen, restauraties en nieuwbouw, waarbij kwaliteit, maatwerk en duurzaamheid centraal staan.